Werken binnen de gemeente Utrecht

Werken in Utrecht betekent werken in één van de grootste steden van Nederland. Utrecht is een studentenstad met een zeer gezellig centrum zowel op winkelgebied maar ook op uitgaansgebied. Utrecht kenmerkt zich door de restaurants bebouwd in de muren langs de grachten, de vele andere restaurants en cafés, door de Domtoren en de musea. In deze stad zijn ook een aantal grote werkgevers.

Vacatures in de zorg, ict en veel meer

Zoekt u een baan in Utrecht dan is er veel te vinden voor mensen met een opleiding in de zorg. Als verpleegkundige, researchmedewerker, ICT-er en binnen nog vele andere functies kunt u terecht in het Utrechts Medisch Centrum. Ook binnen het Wilhelmina Kinderziekenhuis komen er regelmatig functies vrij; als u zich als verpleegkundige verder wilt specialiseren zijn er ook leermogelijkheden binnen dit universitaire ziekenhuis.

Altrecht is een andere grote werkgever binnen de zorg in Utrecht en omgeving en dan gericht op de psychiatrische zorg. Binnen alle opleidingsniveaus worden werknemers gezocht. Bent u psychiater, dan kunt u meteen aan de slag door een gebrek aan psychiaters in Nederland.

Als ingenieur kunt u terecht bij Rijkswaterstaat. Dan kunt u werken in het moderne architectonische gebouw van Rijkswaterstaat. Vanaf de bovenste verdiepingen van dit gebouw hebt u een schitterend uitzicht.

De omgeving Utrecht

Binnen bedrijfsterrein Lage Weide kunt u ook aan het werk. Zoekt u een baan in Utrecht dan is hier een grote meubelboulevard te vinden, waar u aan de slag kunt in diverse meubelzaken. Zowel parttime als fulltime zijn hier altijd mogelijkheden om te werken in de verkoop.

Aan de andere kant van Lage Weide ligt vinexlocatie Leidsche Rijn. Houdt u niet van de oude steegjes en kern van Utrecht maar wel van nieuwbouw en vinex, dan is dit uw plek, direct tegen Vleuten aangelegen. Een mooie woon- en werklocatie grenzend aan de A2 en de A12; goed bereikbaar per auto dus.

Werken in Utrecht is een uitdaging. Kijk via het matchingsysteem van Jobselectie of er ook leuke functies voor u bij zitten.

Top