Waarom werken in Hengelo? Wij begrijpen dat wel! Gewoon een gezellige en bruisende stad met veel vacatures. Niet alleen het wonen in Hengelo is prettig maar heeft Jobselectie veel vacatures in Hengelo.

Ben je nog bezig met je opleiding dan zijn er vele opties voor banen in de horeca met het bruisende nachtleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vacature bij de 2 wezen in Hengelo? Altijd druk en jonge mensen die er werken! Ook voor diegene die op zoek zijn naar hun eerste carriere stap dan is een startesfunctie in Hengelo de ideale optie, of wellicht een fulltime baan in Hengelo.

Vele weten het waarschijnlijk niet maar uit Hengelo komen enkele zeer grote bedrijven die zijn onstaan in Hengelo. Deze spelers zijn uitgegroeid tot bekenden Nederlandse bedrijven of zelfs wereldwijde spelers. De top werkgevers uit Hengelo hebben altijd wel vacatures open staan en zoeken altijd talent uit de regio Hengelo. Wie kent deze werkgevers niet zoals Thales uit Hengelo, Stork uit Hengelo, Siemens uit Hengelo en AkzoNobel uit Hengelo.

Kortom veel banen in Hengelo bij Jobselectie. Naast het solliciteren kunt u een CV plaatsen zodat bedrijven u kunnen benaderen voor werk.

Bekijk ook de andere vacatures in Overijssel:

Vacatures Zwolle
Vacatures Almelo
Vacatures Enschede
Vacatures Deventer

Top