Vacatures in Gelderland

Gelderland is de grootste provincie in Nederland en bestaat eigenlijk uit vier delen. Allereerst is er het stedelijk gebied dat van Arnhem tot Nijmegen loopt. Dan is er nog het agrarische gedeelte de Achterhoek en het gebied rond de Betuwe waar de rivieren lopen. Als laatste is er de Veluwe die voornamelijk uit bos bestaat. Aan de hand van deze vier gebieden kunnen we de vacatures in Gelderland indelen.

Marketing en bouw in het stedelijk gebied

In het gebied dat van Arnhem tot Nijmegen loopt zijn er vooral vacatures beschikbaar op het gebied van marketing en bouw. Houdt u van contact met anderen en heeft u altijd uw woordje klaar? Dan kunt u kiezen voor een baan op het gebied van marketing, zoals callcenter medewerker of promotiemedewerker. Houdt u ervan om productief bezig te zijn en met uw handen te werken? Reageer dan op een vacature in de bouw, zoals servicemonteur of schilder.

Techniek in de Achterhoek

De vacatures in de Achterhoek gaan voornamelijk over banen in de technische sector. Houdt u van probleemoplossend werken? Dan is dit misschien wel iets voor u. Er zijn bijvoorbeeld vacatures voor elektronica engineer en ontwerper koudetechniek.

Milieuwetenschap in de Betuwe

Veel vacatures in de Betuwe gaan over banen in de milieuwetenschap. Wilt u een bijdrage leveren aan onze toekomst en heeft u een  hoge opleiding gevolgd? Reageer dan op een vacature over een baan in de milieuwetenschap. Zo is er bijvoorbeeld een vacature voor een uitvoerder bodemsanering en er is er een voor een milieukundig begeleider.

Zorg en ICT op de Veluwe

In Gelderland zijn er op de Veluwe vooral banen beschikbaar in de zorgsector en de ICT. Houdt u ervan om voor anderen te zorgen en bent u sociaal aangelegd? Dan is een baan in de zorg voor u zeer geschikt. U kunt ervoor kiezen om verpleegkundige, verzorgende of pedagogisch medewerker te worden. Bent u technisch en goed met computers? Dan kunt u reageren op een vacature in de ICT, zoals grafisch vormgever of hardware engineer.

Top