Vind vacatures Friesland. Van werk in de techniek tot werk in de zorg, part time en fulltime.

Geen provincie heeft zo’n sterke eigen identiteit als Friesland. Met een eigen officiële taal, de bekende “hartjesvlag” en de Elfstedentocht is Friesland een unieke provincie. Gelukkig hoeft u al lang niet meer de Friese taal meester te zijn om te kunnen werken in Friesland.

In geen enkele provincie worden zoveel koeien gehouden als in Friesland. Friesland kent veel land- en tuinbouw. Werken in de land- en tuinbouwsector kan vrijwel nergens in Nederland mooier en puurder dan in Friesland. Via Jobselectie kunt u regelmatig vacatures vinden binnen deze sector. Ondanks de grote hoeveelheid land- en tuinbouw, is Friesland lang niet alleen maar platteland. Friesland biedt vacatures in alle sectoren, op alle niveaus, voor zowel part timers als fulltimers.

Werken in Friesland is werken in een provincie rijk aan prachtige natuur en meren, met meerdere steden bereikbaar binnen een uur. Vanuit Leeuwarden bent u binnen het uur in steden als Den Helder, Alkmaar, Groningen, Lelystad en Zwolle.

U hoeft Friesland echter niet te verlaten om een baan te vinden in de door u gewenste sector. Wilt u bijvoorbeeld graag binnen de zorg aan de slag, dan kunt u op alle niveaus terecht bij bijvoorbeeld het Medisch Centrum Leeuwarden, het Antonius ziekenhuis in Sneek of ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen. Ook vindt u in vrijwel iedere plaats verzorgingstehuizen waar regelmatig plaats is voor zorgmedewerkers op alle niveaus.

Ook voor een job in de techniek kunt u terecht in Friesland. Vind bij Jobselectie bijvoorbeeld een baan bij het toonaangevende AKOS Professionals of Ovri. Voor een echte Friese full time of part time baan moet u wezen bij het uiterst succesvolle Friesland Campina. Eén van de grootste zuivelproducenten van Europa en een echt Fries bedrijf. Friesland Campina biedt vacatures aan in zowel de marketing, sales, klantenservice maar ook bijvoorbeeld de techniek en laboratoria.

Friesland is een echte waterprovincie. Dit maakt Friesland dan ook een uitstekende provincie om te zoeken naar arbeidsplaatsen in de scheepbouw en -vaart. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Snijtech BV aan de slag als projectleider jacht- en scheepbouw. Een unieke kans om in een provincie die water ademt met uw vak bezig te zijn.

Top